• אחריות כוללת על מחלקת הייצור תוך עמידה ויישום תקני איכות ISO, GMP.
• כתיבת נהלים
• הובלת תהליכי שיפור איכות, יעילות, הורדות עלויות.
• אחריות כוללת על המחסן: ניהול מלאי, הוראות עבודה ובטיחות, ליקוט וניפוק פקעות.
• הוצאת תוכניות עבודה שבועיות לייצור ולמחסן כנגזרת מתחזית/הזמנות לקוח.
• תאום שוטף מול מחלקות מו"פ, QC,QA.
דרישות התפקיד :
• השכלה – תואר ראשון בהנדסת מזון /כימיה / תעו"נ.
• ניסיון של כ 3-5 שנים כמנהל ייצור במפעל תעשייתי מתחום המזון/פארמה/כימיה/קוסמטיקה.
• ניסיון בניהול ותפעול של פעילויות במחסן, תוך מתן שירות למחלקות השונות.
• ניסיון בהכנת תוכניות עבודה שבועיות.
• ניסיון בכתיבת נהלים: הוראות ייצור, הוראות הפעלה/ניקיון/בטיחות לציוד.
• ניסיון בהכשרה וחניכה של עובדים.
• ניסיון בעבודה עם מערכת ERP
• שליטה באנגלית.